Рецепт кофе!

ШОКОЛАДНОЕ ЭСПРЕССО ПЕЧЕНЬЕ

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • 1 1/2 чашки універсальної муки 
  • 3/4 стакана несладкого какао-порошка 
  • 1/4 ч.л. солі 
  • 1 ст.л плюс 1 ч.л розчиненого еспрессо 
  • 1/2 ч.л молотой корици 
  • 1/2 палочки несоленого масла при комнатній температурі 
  • 1 чашка сахара 
  • 1 велике яйце 
  • 1/2 ч.л ванільного екстракта 
  • 3/4 стакана мелко нарезанного фундука

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

У миску смішайте муку, какао-порошок, соль, еспрессо і корицу і відкладіть.  Використовуючи настільний міксер, змішайте розмігченне масло і сахар на високій швидкості до легкого і пушистого стану.  Додайте яйця і ваніль. Смешать около 1 минуты.  Додайте сміші муки в миску і перемешівайте міксером, пока тесто не собереться.  Помістіть тест у списку пергаментних бумагів та переверніть його у форму бревні.  Помістіть бревно в холодильник на 1 годину.  Разогрейте духовку до 350 градусів  Після того, як тесто застигло, обваляйте його в нарізаних лісних орехах, і нарізте острім ножом на ломтиках товщини близько половини дюйма.  Помістіть кожен ломтик у лоток для печенья, виклавши великий кілкькістю пергаменту, залиште малу площу між кожними печеньками і випекайте 13 хвилин.  Дайте охолонути на решітці.

Смачного!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори