Рецепт кофе!

ХОЛОДНІ КАВОВІ БРАУНІ

Холодні кавові Брауні, зроблені з холодної кави, який піднімає шоколадний смак на новий рівень! Ці смачні тістечка задовольнять всі ваші пристрасті до кофеїну і шоколаду. Навіть людям, які не є прихильниками кави, цей рецепт сподобається!

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • 1/2 чашки масла 
  • 230г якісного напівсолодкого шоколаду 
  • 3/4 склянки цукрового піску, 150 г 
  • 3 яйця, кімнатної температури 
  • 1 ч.л ванільного екстракту 
  • 4 ст.л холодної кави 
  • 3/4 склянки борошна, 90г 
  • 2 ст.л какао-порошку 
  • 1/4 ч.л солі 
  • 1/4 склянки карамельного соусу, за бажанням

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Крупно поріжте шоколад і розтопіть його разом з маслом в каструлі на середньому вогні, постійно помішуючи. Зняти з вогню, влити в миску і дати охолонути протягом 8-10 хвилин.  Розігрійте духовку до 180 ° C і вирівняйте в квадратну форму на пергаментним папером.  Додати цукор в шоколадну суміш і збивайте, поки вона не буде добре додана. Додайте яйця, по одному. Збийте ванільний екстракт і холодну каву.  Додайте борошно, какао-порошок і сіль і акуратно складіть їх. Перемішайте доти, поки все не додасться, і сухі інгредієнти не стануть вологими і не залишиться грудок.  Розподіліть рідке тісто в формі. Якщо ви використовуєте карамельний соус, збризніть його зверху і використовуйте вилку, щоб утворилися завихрення на поверхні рідкого тесту.  Випікайте протягом 30-35 хв.  Дайте тістечком охолонути в формі. Можна зберігати тістечка в герметичному контейнері в холодильнику до одного тижня або заморожувати їх до 2 місяців.

Смачного!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори