ШОКОЛАДНОЕ ЭСПРЕССО ПЕЧЕНЬЕ
ІНГРЕДІЄНТИ:
- 1 1/2 чашки універсальної муки
- 3/4 стакана несладкого какао-порошка
- 1/4 ч.л. солі
- 1 ст.л плюс 1 ч.л розчиненого еспрессо
- 1/2 ч.л молотой корици
- 1/2 палочки несоленого масла при комнатній температурі
- 1 чашка сахара
- 1 велике яйце
- 1/2 ч.л ванільного екстракта
- 3/4 стакана мелко нарезанного фундука
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
У миску смішайте муку, какао-порошок, соль, еспрессо і корицу і відкладіть. Використовуючи настільний міксер, змішайте розмігченне масло і сахар на високій швидкості до легкого і пушистого стану. Додайте яйця і ваніль. Смешать около 1 минуты. Додайте сміші муки в миску і перемешівайте міксером, пока тесто не собереться. Помістіть тест у списку пергаментних бумагів та переверніть його у форму бревні. Помістіть бревно в холодильник на 1 годину. Разогрейте духовку до 350 градусів Після того, як тесто застигло, обваляйте його в нарізаних лісних орехах, і нарізте острім ножом на ломтиках товщини близько половини дюйма. Помістіть кожен ломтик у лоток для печенья, виклавши великий кілкькістю пергаменту, залиште малу площу між кожними печеньками і випекайте 13 хвилин. Дайте охолонути на решітці.
Смачного!