Кавово кокосові мафіни – корисний десерт для любителів кави!
ІНГРЕДІЄНТИ:
- 4/5 яєчного білка
- 1/3 чашки меленої кави або еспрессо
- 1/2 склянки кокосового цукру
- 3/4 ст.л мигдальної муки
- 2/3 ст.л кокосової борошна
- 1 ч.л розпушувача
- На кінчику ч.л гімалайська сіль
- 2 ст.л кокосовий стружки
- 2/3 ст.л натурального рафінованого кокосового масла (розтопленого)
- 1 ч.л ванільного екстракту
- 2/3 чашки жирного кокосового молока (або вершки)
- Додатково еспресо (1/2 чайної ложки)
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Розігрійте духовку до 200 градусів. Спочатку збийте яєчні білки до утворення м’яких піків. В іншій мисці просійте сухі інгредієнти (цукор, борошно, розпушувач, сіль і інші) В іншій мисці змішайте масло, вершки. Змішайте вологі інгредієнти з сухими інгредієнтами. Скласти до яєчним білкам сухі інгредієнти. Акуратно складіть кокосову стружку. Перемішати знову, поки не змішано все до однорідності. Викладайте в змащені кокосовим маслом форми для мафінів. Випікати близько 18-20 хвилин, або поки зубочистка не стане чистою. Вийміть з духовки і дайте охолонути.
Якщо рідке тісто дуже густе, в залежності від того, наскільки хороша ваша мигдальна борошно, змішайте рідке тісто в блендері і додайте ще кілька столових ложок вершків або води, поки тісто не стане однорідним.
Смачного!
Спасибо за информацию.
Приятного вам наслаждения!)) С любовью COFFEE365
Еще как обьективная информация. Не лишним будет поразмышлять.
Это конечно самое наилучшее, собственно что доступно было повстречать по настоящей теме. Благодарствую
Мы рады то вам понравилось! С любовью COFFEE365
Данная статеечка оказала на меня лично здоровое чувство. Поделюсь бесспорно с родными
Очень приятно знать что вам понравился наш рецепт) С любовью COFFEE365
Давным-давно разыскивал эту публикацию. Отыскал на всем этом блоге. Премногое спасибо
Мы рады что вы остались довольны) С любовью COFFEE365
Здесь собрано лучшее с такого, что вообще я лично смотрел
Рады знать что вам нравиться!)
Спасибо большое за информацию
Интересно
Попробуйте! Мы уверены вам понравиться рецепт:)