Пряна різдвяна кава
Така ароматна, затишна і смачна кава створить справжній святковий настрій. Подавши пряну каву після обіду або вечері, ви зможете порадувати і здивувати своїх гостей оригінальним напоєм.
ІНГРЕДІЄНТИ
- Кава еспресо – 70 млМолоко (жирне, 3,2%)
- 100 млШоколадна паста
- 1 ч.л.Мед
- 1 ч.л.Імбир мелений – щіпка
- Кориця – щіпка
- Кардамон – щіпка
- Какао – 1/8 ч.л.
Для приготування напою рекомендується використовувати натуральну каву дрібного помелу.Якщо ви не вживаєте натуральні молочні продукти, ви можете замінити молоко соєвим продуктом.Якщо у вас немає в наявності шоколадної пасти, замініть її ложкою розтопленого чорного або молочного шоколаду. Для цього розтопіть солодкість на водяній бані, додайте в каструльку ложку масла або жирних вершків.
ІНСТРУКЦІЯ
Наливаємо в чашку рекомендовану кількість рідкого меду і шоколадного соусу.Вводимо в масу прянощі. Спеції можна міняти і доповнювати на свій смак і розсуд.Наливаємо в чашку рекомендовану кількість рідкого меду і шоколадного соусу.Вводимо в масу прянощі. Спеції можна міняти і доповнювати на свій смак і розсуд.Варимо каву еспресо.Наливаємо молоко в каструлю і підігріваємо його, намагаючись не доводити масу до кипіння.Наливаємо теплу масу в чашу блендера, збиваємо його, поки не утвориться пишна, повітряна пінка.Додаємо каву в чашку, попередньо процідивши його через сито.Наливаємо молоко, зверху напою викладаємо збиту пінку. Посипаємо різдвяний кави порошком какао, та подаємо.
Смачного!