Рецепт кофе!

Пряний апельсиновий гарячий шоколад

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 400 мл молока
  • 120 грам нарізаного темного шоколаду
  • 2 ст.л свіжоприготованого еспресо
  • 2 ст.л цукру
  • 2 ст.л несолодкого какао-порошку
  • 1 ч.л кукурудзяної муки
  • 1 ч.л порошку кориці
  • 1 ч.л мускатного горіха
  • Родзинку одного апельсина нарізати смужками.
  • Для прикраси, за бажанням:
  • М’ята
  • Маршмеллоу
  • Тертий темний шоколад
  • Будь-яка шоколадна цукерка.

ІНСТРУКЦІЇ

В велику каструлю з товстим дном додайте молоко, темний шоколад і еспрессо.
На середньому вогні змішайте інгредієнти, поки шоколад не розтане частково.
Додайте інші інгредієнти гарячого шоколаду і доведіть до кипіння.
Як тільки він закипить, зменшіть вогонь і варіть близько 3-4 хвилин, поки гарячий шоколад не загусне.
Зніміть з вогню.
Відразу налийте гуртки і додайте бажану начинку

Смачного!!

Кошик
Прокрутити вгору