ХОЛОДНІ КАВОВІ БРАУНІ
Холодні кавові Брауні, зроблені з холодної кави, який піднімає шоколадний смак на новий рівень! Ці смачні тістечка задовольнять всі ваші пристрасті до кофеїну і шоколаду. Навіть людям, які не є прихильниками кави, цей рецепт сподобається!
ІНГРЕДІЄНТИ:
- 1/2 чашки масла
- 230г якісного напівсолодкого шоколаду
- 3/4 склянки цукрового піску, 150 г
- 3 яйця, кімнатної температури
- 1 ч.л ванільного екстракту
- 4 ст.л холодної кави
- 3/4 склянки борошна, 90г
- 2 ст.л какао-порошку
- 1/4 ч.л солі
- 1/4 склянки карамельного соусу, за бажанням
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Крупно поріжте шоколад і розтопіть його разом з маслом в каструлі на середньому вогні, постійно помішуючи. Зняти з вогню, влити в миску і дати охолонути протягом 8-10 хвилин. Розігрійте духовку до 180 ° C і вирівняйте в квадратну форму на пергаментним папером. Додати цукор в шоколадну суміш і збивайте, поки вона не буде добре додана. Додайте яйця, по одному. Збийте ванільний екстракт і холодну каву. Додайте борошно, какао-порошок і сіль і акуратно складіть їх. Перемішайте доти, поки все не додасться, і сухі інгредієнти не стануть вологими і не залишиться грудок. Розподіліть рідке тісто в формі. Якщо ви використовуєте карамельний соус, збризніть його зверху і використовуйте вилку, щоб утворилися завихрення на поверхні рідкого тесту. Випікайте протягом 30-35 хв. Дайте тістечком охолонути в формі. Можна зберігати тістечка в герметичному контейнері в холодильнику до одного тижня або заморожувати їх до 2 місяців.
Смачного!