Рецепт кофе!

Кокосовое латте

ІНГРЕДІЄНТИ

  •  кокосовий сироп 
  • 1/2 чашки кокосового цукру 
  • 1/4 склянки кокосового молока 
  • 1/4 склянки води 
  • 1/2 ч.л кокосового екстракту

НА ОДНУ ПОРЦІЮ КОКОСОВОГО ЛАТТЕ

  • 1 еспресо 
  • 1-2 ст.л кокосового сиропу 
  • 120-180 мл молока на пару з піною 
  • Кокосовий цукор для посипання 
  • Підсмажений кокос

ІНСТРУКЦІЯ

Щоб приготувати кокосовий сироп, змішайте воду, кокосове молоко і кокосовий цукор в каструлі на середньому вогні. Постійно збивайте, поки цукор не розчиниться, і доведіть суміш до міхура. Вимкніть вогонь і дайте повністю охолонути. Перемістіть в банку і зберігайте в холодильнику. Щоб приготувати латте, заваріть один (або два!) Порції еспрессо. Збийте 1-2 ст.л кокосового сиропу (повністю залежить від того, наскільки вам він солодкий, скільки кокосового смаку ви хочете) і залийте пропарений молоком. Накрити невеликою кількістю кокосового цукру і підсмаженого кокоса.

Смачного!

Кошик
Прокрутити вгору