Кокосовое латте
ІНГРЕДІЄНТИ
- кокосовий сироп
- 1/2 чашки кокосового цукру
- 1/4 склянки кокосового молока
- 1/4 склянки води
- 1/2 ч.л кокосового екстракту
НА ОДНУ ПОРЦІЮ КОКОСОВОГО ЛАТТЕ
- 1 еспресо
- 1-2 ст.л кокосового сиропу
- 120-180 мл молока на пару з піною
- Кокосовий цукор для посипання
- Підсмажений кокос
ІНСТРУКЦІЯ
Щоб приготувати кокосовий сироп, змішайте воду, кокосове молоко і кокосовий цукор в каструлі на середньому вогні. Постійно збивайте, поки цукор не розчиниться, і доведіть суміш до міхура. Вимкніть вогонь і дайте повністю охолонути. Перемістіть в банку і зберігайте в холодильнику. Щоб приготувати латте, заваріть один (або два!) Порції еспрессо. Збийте 1-2 ст.л кокосового сиропу (повністю залежить від того, наскільки вам він солодкий, скільки кокосового смаку ви хочете) і залийте пропарений молоком. Накрити невеликою кількістю кокосового цукру і підсмаженого кокоса.
Смачного!