Пряний апельсиновий гарячий шоколад
ІНГРЕДІЄНТИ
- 400 мл молока
- 120 грам нарізаного темного шоколаду
- 2 ст.л свіжоприготованого еспресо
- 2 ст.л цукру
- 2 ст.л несолодкого какао-порошку
- 1 ч.л кукурудзяної муки
- 1 ч.л порошку кориці
- 1 ч.л мускатного горіха
- Родзинку одного апельсина нарізати смужками.
- Для прикраси, за бажанням:
- М’ята
- Маршмеллоу
- Тертий темний шоколад
- Будь-яка шоколадна цукерка.
ІНСТРУКЦІЇ
В велику каструлю з товстим дном додайте молоко, темний шоколад і еспрессо.
На середньому вогні змішайте інгредієнти, поки шоколад не розтане частково.
Додайте інші інгредієнти гарячого шоколаду і доведіть до кипіння.
Як тільки він закипить, зменшіть вогонь і варіть близько 3-4 хвилин, поки гарячий шоколад не загусне.
Зніміть з вогню.
Відразу налийте гуртки і додайте бажану начинку
⠀
Смачного!!
⠀